4/19
2011

THAT FREE THING

posted by pronetmarketing   Profile

That Free Thing Promo video

» template view


Share URL:

 
Pozdravljeni TFT zmagovalci!
 
Želim vas obvestiti, da nam gre vse bolje in bolje...SLO je že na 17. mestu med "TOP 25 countries" s trenutno 51 memberji + min 2x toliko free loaderji.
 
V skupini imamo že 3 ljudi, ki so FREE v sistemu, 3 ljudi, ki so dosegli 5+ Leadersboard, 1 ki je dosegel 10+ Leadersboard in 1 ki je dosegel 15+ Leadersboard. Sam sem trenutno na tekmovanju na 23.mestu, na Leadersboard lestvici pa na 134. mestu od trenutno 20.000 registriranih memberjev + 80.000 free loaderjev...ja to pomeni da je v podjetju že 100.000 registriranih v samo 42 dneh od kar je podjetje začelo pre-lounch fazo.
To je odličen rezultat, če bo šlo tako naprej, bo TFT porušil vse rekorde v network marketing industriji. :)
 
Vsi pa se zavedamo, da moramo čim prej pripeljati do številke 1.000 v SLO, ki je "prelomna točka" v tam poslovnem modelu, saj se takrat šele začne za res.
Podjetje bo namreč dalo popolno podporo in zaposlilo osebo, ki bo skrbela za lokalno ponudbo FREE THINGS.
Zato predlagam, da začnite pošiljati informacij o TFT čim prej in obveščajte čim več ljudi, da se o nekaj velikega zgodilo.
 
Z namenom, da to dosežemo ČIM PREJ, moramo delovati sedaj kot TIM in se vsi maksimalno potruditi, da to tudi skupaj dosežemo.
Seveda pa bomo vsi mi kasneje pobirali sadove našega truda, zato se je vredno potruditi sedaj. Skeptiki pa bodo govrili..oni so imeli srečo:))
 
In da bo vsem skupaj lažje delati promocijo, bomo začeli s pripravo naslednjih stvari:
 
1. predstavitve v živo preko interneta "live broad cast" od tega tedna dalje...prvi že v PON ob 20h (link dobite po mailu)...vsaj 2 x tedensko + 1 x trening
 
2. video mail obvsestila... 1 x tedensko (prosim da spremljate ta obvestila in jih nato posredujete dalje)
 
3. predstavitve v živo...začetek v maju...pedvideno 1 x tedensko (dan in lokacijo še obvestimo) v kolikor ima kdo kakšen prostor v LJ naj me obvesti!
 
4. kratka predstavitev TFT v PDF formatu (za pošiljanje po navadnem mailu) - bo na voljo v začetku naslednjega tedna
 
5. prevod PWP prezentacia TFT v SLO jeziku...bo na voljo v naslednjem tednu
 
6. video posnetek "kako uporabljati spletno stran" - trening, ki ga boste lahko poslali vsem vašim memberjem in free loaderjem
 
7. nova spletna stran www.bestreferralidea.com , na kateri boste imeli vse dodatne informacije v zvezi z TFT poslom (verjetno do konca tega meseca)
 
8. začetek najbolj norih tematskih zabav v SLO "Free Thing Party" , ki se bodo začela odvijati takoj ko dosežemo 200 member-jev v SLO (potrudimo se da bo to čim prej)...FTParty bo zasnovan tako, da ga bo vodil "organizacijski odbor" ki bo sestavljen iz ljudi, ki imajo znanja na določenem event marketing področju...če vas to zanima oz se vidite v tem timu, mi sporočite in se bomo pogovorili...
 
9. nova Skype skupina "Free Thing Slo Group" (skreirana bo v naslenjem tednu...prosim, če me me dodate na skype..moje uporabniško ime je airandre75..v kolikor nimate Skypea si ga enostavno brezplačno downloadajte www.skype.com 
 
10. predlagam, da spremljate tudi posebno spletno stran od našega uplinea iz anglije Simona Strepsys, ki je eden najuspešnejših v TFT globalno...na njegovi strani najdete ogromno koristnih informacij http://web.me.com/simonstepsys/Site_52/TFTFreeTraining.html (prijavite se na njegova obvestila)
 
11. vsak dan od PON do SOB ob 20.30 potekajo tudi LIVE online predstavitve v angleščini...razpored je na zgornjem linku pod "EVENTS" 
 
12. in še ostala promocija, ki prihaja kmalu....zato sledite dogajanju...
 
Kaj pa bi jaz želel od vas?
 
1. prosim, če mi pošljete (in v bodoče pošiljate) info: mail in skype (v kolikor je) od vseh ljudi v vaši strukturi, tako member-ji kot free loaderji ČIM PREJ!!
2. prosim, če me obvestite kdo mi je pripravljen pomagati in kako pri celotnem marketingu
3. prosim , če mi sporočite kdo želi postati leader v TFT oz kdo se želi kvalificirati za 15 + Elite groupo 
 
 
Posredujte informacijo vsem v vaši skupini!
 
Če ima kdo še kakšno dobro idejo, naj me obvesti oz naj predlaga.
 
Zapomnite si, ta projekt moramo gledati kot naše majhno lastno podjetje, za katerega želimo , da postene zelo velko mednarodno podjetje.
To pa bomo dosegli samo s timskim duhom, disciplino in akcijo!
 
Določite si cilje in terminske plane. Pridružite se čim prej 5 + groupi, potem 10 + in še 15 +. Pomagajte "duplicirati" sistem s tem da pomagate ljudem v vaši skupini...saj ko oni postanejo uspešni, postanete tudi vi, prej nikakor ne..in to je čar tega posla:)

Bookmark and Share
Comments

 David Horvat -  Apr 20 2011 12:33AM

Zdravo TFT memberji! Samo tako naprej in pridemo hitro do 1000 in s tem tudi med top 10 držav. Me veseli, da nisem edini,ki razume TFT kot zanimiv projekt, ki je zanimiv za vsakogar in NI odvisen samo od Andreja in posameznikov, ampak vsakdo lahko prispeva nekaj, da pridemo do CILJA 1000. Lep pozdrav vsem bralcem That Free Thing BLOGA! S spoštovanjem, David Horvat.biz


Post your comments:

Name (required):


Email (will not be published)

Enter the characters in the image above:


Related Posts

11/07/13
09/20/13
News for church events
by angela_chandra
07/15/13
Buisinesse
by MherNare40
01/10/13
Wideo Newsletter
by Christian_Buhles
11/03/12
10/09/12
Начало
by r_baskaev
09/18/12
09/17/12
01/27/12
TALK FUSION
by j_cash